Trappstädning Västerås

För ett rent hem och samvete |

Trappstädning

Håll rent i trapphus och entré

Trapphus, entré och hissar utsätts dagligen för hårt slitage av alla människor som använder dessa. Det är mycket viktigt att hålla efter dessa utrymmen för ökad trivsel och säkerhet. Men det är ett tungt och tidskrävande arbete att utföra en trappstädning. Varför inte låta våra erfarna medarbetare se till att ditt trapphus håller sig i gott skick?

Det är viktigt att hålla efter sitt trapphus ur flera aspekter. Dels det uppenbara att det ökar trivseln, men över tid gör det att inte trapphuset slits onödigt och behöver renoveras. Ett trapphus fungerar också som nödutgång vid bränder så det säger sig självt att det inte får vara skäpigt och smutsigt. Bland våra kunder hittas företag, organisationer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Anlita oss för trappstädningen

Vi är en städfirma med stor erfarenhet av städbranschen. Vi har genom åren hjälp företag med städning av trappor, kontor och butiker. Men vi har också privatpersoner bland våra kunder där vi utför hemstädning och golvvård. Vi är helt enkelt experter på alla sorters städning.

När vi anlitas för en trappstädning är det viktigt för oss med ett personligt bemötande och en prickfri städning. Vår vision är att leverera högkvalitativ städservice till bra priser för företag och privatpersoner. Återkommande kunder är för oss det bästa kvittot att vi har lyckats. 

Behöver du hjälp med trappstädning? Då ska du kontakta oss för mer information och för en kostnadsfri offert. Detta gör du enklast genom att fylla i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig så fort vi kan.

Noggrann städning i trappen

Vad ingår i en trappstädning?

Beroende på hur just ditt trapphus ser skräddarsyr vi trappstädningen utifrån det. Men rent generellt utförs städningen enligt en grundmodell. Först och främst sopas och skuras entrén och trapphuset noggrant. Sedan torkas och rengörs samtliga ledstänger, dörrar och fönster. Vid entrén dammsugs och skakas eventuella mattor. Även hissen skuras och dammtorkas.

Våra arbetsmetoder

När vi får in ett uppdrag om trappstädning börjar vi alltid med en konsultation för att ta reda på allt om trapphuset för att kunna planera in hur det ska städas på det bästa sättet. Vi vet att trapphus kan se mycket olika ut. Sedan utifrån uppdragsgivarens behov och tidsintervall skapar vi en offert att ta ställning till. Sedan är det dags för våra skickliga och erfarna trappstädare att på utsatt tid börja städa. Arbetet sker metodiskt och med stor noggrannhet. Vi försöker att i utsträckning endast använda miljövänliga städprodukter som ger en ren och hälsosam innemiljö. Efter avslutad städning görs en besiktning.

 

Vi håller trapphuset rent