Flyttstäd Västerås

För ett rent hem och samvete |

Flyttstäd

Få hjälp med flyttstädningen

Inför den kommande flytten är det mycket som måste fixas. Det är en ansträngande process att flytta och samtidigt måste man när bohaget är flytta planera in en grundlig flyttstädning som är mycket tung och tidskrävande.

Det är då mycket skönt att låta ett proffs som vi ta hand om din gamla bostad och se till att den är i toppskick för de som ska flytta in. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och garanterar dig ett perfekt slutresultat.

Vill du göra skattereduktion via RUT är det inga problem. Tveka inte, kontakta oss för en offertförfrågan via formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Flyttstädning bland kartongerna

En städfirma att lita på

Ditt behov är avgörande och vi kommer att göra allt i vår makt för att du du ska nöjd. Alla våra städtjänster är kvalitetssäkrade och utförs med stor noggrannhet av våra kunniga och trevliga personal. Företaget har alla nödvändiga personalavtal, garantier och försäkringar för allt vi utför.

Vi har stort kundfokus vårt mål är alltid nöjda återkommande kunder som gärna rekommenderar oss för andra. Det är den bästa reklamen för oss och ett kvitto på vår kvalitet och service.

Vad ingår i en flyttstädning?

När man gör en flyttstädning går man metodiskt och effektivt igenom alla rum och utrymmen och lämnar inte bostaden innan den är skinande ren och färdig för inflyttning av den nya ägaren. När man som vi har genomfört tusentals flyttstädningar genom åren är du garanterad att städningen är korrekt utförd och blir godkänd direkt. Självfallet följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer när vi utför våra flyttstädningar.

Det innebär en mycket grundlig städning som innebär dammsugning, fuktmoppning av golv, rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor och element i bostadens alla rum. Garderober, skåp och övrig fast förvaring rengör vi både in- och utvändigt. I köket rengörs vitvarorna in- och utvändigt, samt samtliga skåp och lådor. Köksfläkten blir som bekant mycket smutsig med tiden så den rengör grundligt. I badrummet är det såklart extra hårda krav. Här rengörs smutsiga och fuktiga utrymmen med största noggrannhet. Det ingår även städning i andra utrymmen som balkong, uteplats, källarutrymmen. Efter en flyttstädning besiktar vi själva för att se att reultatet är det väntade.

Miljömedvetna

För oss är det oerhört viktigt att vara så miljövänliga som möjligt. Vi använder inga miljökemikalier och försöker på alla sätt minska på miljöbelastningen som all städverksamhet orsakar. Vi följer såklart gällande miljöbestämmelser och samtidigt arbeta proaktivt. 

RUT-avdrag

På våra flyttuppdrag som riktar sig mot privatpersoner så hjälper vi gärna till att göra en skattereduktion. Det innebär att arbetskostnaden halveras direkt och vi sköter dessutom kontakten med Skatteverket. Det enda man behöver göra är att säga till. Kriterierna är enkla, man måste vara 18 år och betala skatt i Sverige.

 

 

Vi kan sköta din flyttstädning