Hemstäd Västerås

För ett rent hem och samvete |

Hemstäd

Städning av hemmet

Idag är det allt fler svenska som anlitar professionell städning i hemmet. I takt med att det ökade tempot i dagens samhälle känner många att det inte hinns med på ett vettigt sätt. Det har aldrig varit lättare att få hjälp med städningen än vad det är nu. Städning har blivit en miljardindustri men tusentals aktörer i Sverige. Man tror att en miljon svenskar anlitade städhjälp förra året.

Vi är en pålitlig städfirma i Västerås med lång erfarenhet av att städa människors hem och företag. Du är varmt välkommen till oss för en pålitlig och effektiv städning. Du kan välja på en mängd olika städtjänster till mycket bra priser. Våra tjänster för är avdragsgilla enligt RUT.

 

Nogrann städning i hemmet

Viktigt med ett rent hem

När människor och djur tillbringar stora delar av sina liv hemma i bostaden blir det snabbt smutsigt och dammigt. Visste du till exempel att vi människor tappar mellan 50-150 hårstrån varje dag? När man inte städar tillräckligt ofta och effektivt innebär detta att bakterier får fäste i smutsen vilket kan ge upphov till sjukdomar och allergier. Det blir också snabbt ofräscht och illaluktande om man inte tar itu med damm och smuts. Ett nystädat hem gör underverk med trivseln hemma!

Trygg och säker hemstädning

Vi är ett mycket pålitligt och kunnigt städbolag som behandlar ditt hem som om det vore vårt eget. Vi har såklart rutiner för nycklar och koder när du inte är hemma. Våra städtjänster har heltäckande försäkringar och garantier. Det är viktigt för oss att du som kund med egna ögon på offerten exakt kan se vad vi ska leverera.

Vi är mycket noggranna när vi får ett nytt städuppdrag och försäkrar oss tidigt om kundens behov och förväntningar. Detta för att kunna ge ett korrekt kostnadsförslag och kunna skräddarsy en passande tjänst som kunden blir nöjd med. För våra kunders trygghets skull gör vi allt för att städningen sköts av samma person när det handlar om återkommande städtjänster.

Skattereduktion

När du ska anlita oss för en hemstädning av bostaden har vi goda nyheter till dig. Städning av bostaden är godkänt för att använda RUT-avdraget på. Det innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden på din städtjänst. Det enda du behöver göra är att säga till oss när du bokar oss så sköter vi resten. Vi kontaktar Skatteverket och drar av 50 % direkt på fakturan på våra redan låga priser. Maximalt belopp att dra av 50 000 kronor per person och år.

 

 

Vi städar ditt hem grundligt